ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Skal DU med?

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Sommerskatte Seriel rækkefølge Anders viser vej! »
 
 

Jumbobog 416.jpg

Jumbobog 416
Forfattere: Forskellige
Tegnere: Forskellige
Format: 260 sider (?) farver 126 × 188 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

En kongeørn forelsker sig i Anders, da han klæder sig ud i en ørnedragt for, at han i skjul kan holde øje med Andersine og hendes fuglegruppe. Men kærtegn fra en stor ørn med skarpe klør og næb er ikke noget at spøge med!

Onkel Joakim strander på en sydhavsø, hvor de ikke kender til penge. Det kan en finansmand som onkel Joakim ikke helt forstå. Han lærer derfor de indfødte om økonomi og indfører muslingeskaller som møntenhed. Det må jo gå galt.

Mickey oplever, at teksterne river sig løs i hans tegneserie og går helt amok. Bjørnebanden tager på skurkelejr i en spritny autocamper. Fabuland løser mysterier i filmverdenen. Og sidst men ikke mindst tager Anders, ungerne, onkel Joakim, Andersine, fætter Vims, Mary Moseand, fætter Guf og fætter Højben på sommertur til Disneyland i Paris! Der opdager de forlystelsesparkens hemmelighed, som er. Ja, det får du at vide, når du læser denne udgave af Jumbobogen.

Indhold

Forsider

Eksterne links