ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Superman mod Muhammad Ali

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Superman mod Muhammad Ali.jpg

Superheltene  
Forfattere: Neal Adams & Denny O'Neil
Tegner: Neal Adams
Originaltitel: Superman vs. Muhammad Ali
Originaludgave: 1978: DC Comics

Danske udgaver:

En række kendte virkelige og fiktive personer er tegnet på for- og bagsiden som tilskuere til boksekampen. Nogle personer er ændret i den danske udgave, hvor man bl.a. kan se Mogens Glistrup og prins Henrik på bagsiden.

På spørgsmål om, hvem der omtegnede omslaget, har Carsten Søndergaard svaret: "Det gjorde Interpresses legendariske tegnestuemedarbejder John "Kris" Kristiansen. Han var ikke tegner (hvad man nok kan se af tegningerne), men litograf. Kris lavede den grafiske montage af tusindvis af Interpresses udgivelser og har tegnet stort set alle de mange håndtegnede titler, logoer og tekster, der fandtes forsiderne i 1960'erne, 70'erne og en hel del i 80'erne også. Det var også ham, der rentegnede den oprindelige Interpresse-logo og IP-globussen."

I slutningen af 2009 annoncerede DC at man i 2010 ville genoptrykke den amerikanske udgave af historien i to forskellige versioner (yderligere detaljer hos Comic Book Resources).

Forsider m.m.

Bagside, dansk album
Amerikansk originaludgave
Engelsk udgave, 2010