ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Gudinden

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« I Edenas have Seriel rækkefølge Stel »
 
 

Edenas verden 3.jpg

Edenas verden 3
Forfatter: Moebius
Tegner: Moebius
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: La déesse
Originaludgave: 1990: Casterman

Danske udgaver:

Bibliotekernes resumé

Atan, som har skiftet køn og navn til Atana, kidnappes af nogle tildækkede væsner, som lever i et lukket, bakteriefrit samfund. Ifølge gamle beretninger skal Atana og Stel befri dem fra den tyranniske hersker Faderinden.

Forlagets beskrivelse (1. udgave)

Gudinden er Moebius' nyeste værk. Vi genfinder Atan og den tilsyneladende øde have på planeten Edena. Nur går han i modlertid under navnet Atana, efter at miljøforandringen har øvet indflydelse på hans og hans ven Stels primære kønskarakter.

Hun drages ind i det hermetisk tillukede og bakteriefri samfund "Reden", hvor indbyggerne lever i evig skræk for at blotte noget som helst organ og frygter den grusomme næsesyge. Atena anses med sin "dyrepels på hovedet" og "buler foran på brystkassen" som en udenredes... men måske er hendes komme alligevel ventet. Pyramodebogen fortæller nemlig om Gudinden Atana og Guden Stel, der skal frelse samfundet fra uvidenhedens dødlige fængsel...

Forlagets resumé (2. udgave)

Atan og Stel er blevet skilt fra hinanden, og Atan bliver rodet ind i en kult, hvor pifpaffer lever et totalt isoleret liv i en kønsløs og uemotionel tilstand. Men det er en profeti om en gudinde som skal vende op og ned på dette!

Forsider