ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Stel

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Gudinden Seriel rækkefølge Sra »
 
 

Edenas verden 4.jpg

Edenas verden 4
Forfatter: Moebius
Tegner: Moebius
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Stel
Originaludgave: 1994: Casterman

Danske udgaver:

Bibliotekernes resumé

På planeten Edena leder Stel efter Atana, som er blevet bortført til "Reden". Den onde Faderinde forsøger med alle midler at hindre Stel i at nå frem til sit mål.

Forlagets beskrivelse (1. udgave)

[[Stel] er på den mystiske planet Edena på grusom vis blevet skilt fra Atana, der har vist sig at tilhøre et andet køn en han selv. Under sin flugt hen over planetens overflade bliver han forfulgt af et uhyre, som mest ligner en dinosaurus med papegøjehoved.

Mester Burg viser sig for Stel i en af sine utallige fremtoninger, og han kan fortælle, at kampen mellem Atana og Faderinden ikke endt helt så lykkeligt, som det ellers så ud til. Faderinden blev ikke totalt udslettet, og uhyret, der forfølger Stel, er en manifestation af planetens forhenværende hersker. Samtidigt er Atena under kampen blevet slynget ud i labyrinten, der består af syntetiske drømmeuniverser.

Mens Stel forgæves forsøger at få hjælp fra mester Burg, viser de små edalfer, som lever mellem de forskellige virkelighedsplaner, sig for dem og siger blandt andet "Atana" og "Ochandai" hvilket direkte oversat betyder "Hun dør, hvis der ikke er nogen, der gør noget".

Forlagets resumé (2. udgave)

Stel er på jagt efter sin elskede Atan, men en skabning som kaldes faderinden gør alt for at forhindre dette. Hvem er denne faderinde, og hvorfor har denne skabning så stor interesse i Stel og Atan?

Forsider