ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Nofret Samlede historier II

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Sussi Bechs samlede værker 3 Sussi Bechs samlede værker 4 Sussi Bechs samlede værker 5 »
« Nofret – Samlede historier I Nofret   Samlede historier 2 Nofret – Samlede historier III »


 

Nofret samlet 2.jpg

Sussi Bechs samlede værker 4
Forfatter: Sussi Bech
Tegner: Sussi Bech
Originaludgave: 1989-1992: Carlsen Comics
Format: 192 sider + omslag (indbundet) (?) farver 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Indhold

  1. Den sidste Minos
  2. Rejsen til Hattusas
  3. Den hemmelige traktat

+ 30 siders ekstramateriale.

Forlagets beskrivelse

I dette bind kommer Nofret rundt i oldtidens Middelhavsriger på Tutankhamons tid:

I "Den sidste Minos" vender Nofret hjem til sin fødeø, Kreta. Hun får ikke den hjertelige velkomst, hun havde regnet med. Som arving til Minos’ trone føler hun sig tvunget til at sætte pligten over for sit land over alt andet, da Kreta trues af ydre fjender. I "Rejsen til Hattusas" er Nofret strandet på Lilleasiens kyst med hukommelsestab. Hun kan kun huske, at hun var på vej til Ugarit. Gøglerpigen Anitti og tossede Hapi tilbyder at følges med hende til Ugarit. Men snart er de på vej til hittiternes hovedstad, Hattusas, sammen med tre mystiske typer, der fragter en krukke med ukendt indhold. I "Den hemmelige traktat" er Nofret kommet til den syriske kystby, Ugarit. Snart har hendes to hittitiske rejsefæller solgt hende til Astartes tempel. Nofret kender imidlertid formålet med de to hittitteres besøg i Ugarit, så da hun erfarer, at den ægyptiske general Horemheb er i byen, spiller hun højt spil for at genvinde sin frihed – og lidt guld til sig selv.

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om sine rejser i Grækenland og Lilleasien og de tanker, hun gjorde sig, da hun skrev de tre historier med Nofret. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.