ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Nofret Samlede historier III

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Sussi Bechs samlede værker 4 Sussi Bechs samlede værker 5 Sussi Bechs samlede værker 6 »
« Nofret – Samlede historier II Nofret   Samlede historier III Nofret – Samlede historier IV »


 

Nofret samlet 3.jpg

Sussi Bechs samlede værker 5
Forfatter: Sussi Bech
Tegner: Sussi Bech
Originaludgave: 1993-1998: Carlsen Comics
Format: 184 sider + omslag (indbundet) (?) farver 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Indhold

  1. Med døden om bord
  2. Gravrøverne
  3. Nattens hævner

+ 33 siders ekstramateriale, bl.a. alle Sussis bidrag til Tegnestuen Gimles julekalendere siden 1980.

Forlagets beskrivelse

Dette bind samler album 7-9 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:

I "Med døden om bord" er den ægyptiske general Horemheb flygtet med sine tropper til Byblos. Hans krigslykke synes forsvundet, og han søger råd i Amons tempel. Han får at vide, at Amons vrede er nedkaldt over ham, fordi han ligger i med Amons Gemalinde. Snart er Nofret meget mod sin vilje på vej tilbage til Ægypten. I "Gravrøverne" møder Nofret møder den charmerende fisker Senep, der har et indgående kendskab til de skatte, der skjuler sig på gravpladserne i Thebens ørken. Sammen begiver Nofret og Senep sig ud på røvertogt, men det bliver en kort fornøjelse. I "Nattens hævner" sejler Nofret og Senep op ad Nilen til farao Akhnatons nyopførte hovedstad, Akhet-Aten. Nofret inviteres indenfor i søsteren Kiyas palads. Det går dog snart op for Nofret, at Kiya bliver holdt som fange i et gyldent bur, og at onde kræfter ved hoffet arbejder på at skille sig af med den besværlige andenhustru.

I alt 184 sider inkl. 30 siders ekstramateriale med masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger, og hvor Sussi selv fortæller om arbejdet og hendes tanker med historierne.