ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Slave i Levanten

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Seriel rækkefølge Flugten fra Babylon »
 
 

Nofret 00.jpg

Nofret 0
Forfatter: Sussi Bech
Tegner: Sussi Bech
Format: 88 sider indbundet (?) farver ca. 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Nofret og hendes søster Kiya bliver samlet op af skruppelløse pirater under en bådtur ud for Kreta. Snart bliver de skilt fra hinanden. Nofret bliver ført til havnebyen Byblos på den libanesiske kyst, hvor hun bliver solgt til en slavehandler. Nu begynder en umenneskelig march i lænker gennem Levantens cederbevoksede skove og brændende ørken. Kun venskabet med de andre slaver holder Nofrets mod oppe, mens de bevæger sig mod handelsbyen Tadmor. Men assyrerne er på krigsstien.

Sussi fortæller selv om baggrunden for det nye album: "Når jeg har set tilbage på mit første Nofret-album, har det altid slået mig, hvor lidt jeg fortalte om Nofrets rejse, fra hun bliver solgt som slave i Byblos, til hun ender som haremskvinde i Babylon. Jeg tænkte, at den del af Nofrets liv måtte kunne fortælles mere udførligt og måske med lidt mere alvor. For sjovs skyld tegnede jeg en enkelt side op tilbage i 2014. Det blev til én til, og snart var jeg helt grebet af at genfortælle starten på historien om Nofret. Dog uden at bryde med den gamle fortælling."

Forsidealternativer

De første to alternativer blev udgivet.

Eksterne links