ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Troldehistorien fortalt i rim og billeder

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Troldehistorien.jpg

   
Forfattere: Henning Kure & Rune T. Kidde
Tegner: Peter Madsen

Danske udgaver:

Forlagets resumé

En grum historie om en dreng, der som barn bliver fundet ude i skoven af en troldefamilie. Troldemor synes, at drengen er så sød som honning, så hun døber ham straks Honning og tager ham med hjem. For at ingen skal fatte mistanke, tryller hun en lille træskud om til en dreng, der på en prik ligner Honning.

Honning vokser op i en lykkelig troldefamilie, mens skiftingen tager hans plads hos menneskene. Der er han ikke lykkelig, splittet og ensom, fordi han besidder et træs sjæl og ikke et menneskes - lige indtil den dag, hvor pigen Anemone fatter interesse for ham, og han fyldes af kærlighed til hende.

Med tiden tændes en længsel i Honnings liv efter noget andet og mere end livet i skoven med troldene - og en skønne dag får han øje på selv samme Anemone, der er ude og gå tur i skoven. De to bliver forelskede, men på vej hjem fra skoven fanges Anemone af den frygtelig trold Grimrian. Skifting og Honning må stå sammen for at redde deres elskede Anemone. Det lykkedes, men i kampen for Anemones frihed dør skiftingen - og Honning er ikke længere bundet til skovlivet med troldene. Han lever lykkeligt med Anemone til sine dages ende.

Forsider