ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Dark Horse Comics

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
(Omdirigeret fra Dark Horse)
Skift til:navigering, søgning

Dark Horse logo.jpg


Et amerikansk forlag, som bl.a. udgiver Star Wars som tegneserier og Hellboy.

På baggrund af den succes, Dark Horse har haft med udgivelsen af Hellboy, har forlaget suppleret op med serien B.P.R.D., som beskæftiger sig med de øvrige okkulte efterforskere, som Hellboy arbejder sammen med, og Lobster Johnson, der bevæger sig indenfor samme univers.

Efter at Marvel Comics i en årrække havde haft rettighederne til barbaren Conan, har Dark Horse i de senere år relanceret serien med blandt andet Kurt Busiek som forfatter. Sideløbende med nyudgivelsen af Conan har Dark Horse samlet den oprindelige Marvel-udgave af Conan i en række trade paperbacks, som også indeholder en gennemgang af seriens historie af den oprindelige forfatter Roy Thomas.

Dark Horse stod for udgivelsen af de oprindelige tegneserieudgaver af Buffy og Angel, hvor sidstnævnte senere overgik til IDW. Desuden har Dark Horse også stået for udgivelsen af Joss Whedons Buffy-relaterede serie Fray og et par udgivelser baseret på hans science fiction-univers fra TV-serien Firefly og den efterfølgende film Serenity.

Gennem en årrække har Dark Horse genudgivet seriebladversionen af Tarzan i indbundne bøger, se Tarzan - The Joe Kubert Years, Tarzan - The Jesse Marsh Years og Tarzan - The Russ Manning Years.

Udgivelser på dansk

G. Floy Studio


Egmont Serieforlaget

Eksterne links