ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Lovløst land (Blueberry)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning


« Fort Navajo Kronologisk rækkefølge Siouxerne og jernhesten »
 

Blueberry bog 03.jpg

Blueberry-bog 3
Forfatter: Jean-Michel Charlier
Tegner: Jean Giraud
Format: 168 sider (?) farver 224 × 292 mm

Danske udgaver:

Tegneserierne er oversat af Inge Då, artiklerne er oversat af Per Vadmand.

Forlagets beskrivelse

De to første album i denne bog - Med døden i hælene og Det store opgør - er fortsættelsen på albummene i forrige bind og udgør tilsammen afslutningen på den første episode i løjtnant Blueberrys karriere i det amerikanske kavaleri. Her opererer han også for første gang syd for Rio Grande og møder personer fra borgerkrigen, som skal komme til at spille en vigtig rolle også i kommende eventyr. Det tredje album i dette bind - Sheriffen - er en enkeltstående episode, og her møder vi for første gang Blueberry i rollen som civil retshåndhæver.

Indhold

Udgaver og forsider

Den danske udgave er redigeret fra Norge, hvor bogen også er udgivet. En lignende udgave findes på tysk, dog med en anden forside. Forsiderne fra de tre album er trykt i bogen i reduceret størrelse.
En lignende fransk bog udkom i 2013. Den indeholder noget mere ekstramateriale end de nordeuropæiske udgaver og er i lidt større format, ca. 24½ × 32 cm. Den udkom på svensk i 2016.
I 2017 genudgav norske Egmont bogen med kartonomslag og uden albumforsider og artiklen om Cochise.