ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

OK Corral

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Geronimo Kronologisk rækkefølge Dust »
 

Løjtnant Blueberry 27.jpg

Løjtnant Blueberry 27
Forfatter: Jean Giraud
Tegner: Jean Giraud
Farvelæggere: Claire Champeval & Jean Giraud
Originaltitel: OK Corral
Originaludgave: 2003: Dargaud
Format: 52 sider (?) farver 220 × 290 mm

Danske albumudgaver:

Danske bogudgaver:

Albumudgaven er oversat af Jens Peder Agger.

Forlagets resumé

Tombstone er ikke et sted for kærlighed, men et sted til at dø, som den lokale bedemand udtrykker det. Og mens Blueberry ligger i sin sygeseng og fortæller sin livshistorie til forfatteren Campbell, gør bankdirektør og mineejer Strawfield sit bedste for, at bedemanden skal få ret. Tre udenbys lejemordere er en del af hans plan til at gøre det af med Clanton-banden og Earp-brødrene på én gang. Hans egen private lejemorder, Johnny Ringo, hjælper også godt til. Ejeren af byens avis bliver myrdet, fordi han er for nyskerrig, og sangerinden Doree Malone - Blueberrys trofaste sygepasser - bliver bortført.

Det sidste er lige, hvad der skal til for at få Blueberry ud af sengen, og halvt bevidstløs vakler han gennem Tombstone for at finde Doree. Resultatet bliver endnu flere lig til bedemanden, men spørgsmålet er, vil han finde Doree i tide? Og vil brødrene Earp finde ud af, at OK Corral er en fælde, inden det er for sent?

Forsider