ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Natacha – De samlede eventyr

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
            Natacha integrale 1b F.jpg

Natachas samlede eventyr.jpgIndbundne bøger, der samler alle Natachas eventyr. Ud over selve tegneserierne indeholder hvert bind omfattende ekstramateriale med mange oplysninger om Natacha og Walthéry og et enestående indblik i skabelsesprocessen for den epokegørende tegneserie – samt en lang række hidtil ukendte tegninger og sjældne fotografier.

Serien udgives på dansk af forlaget Cobolt. Nr. 1-3 er paralleller til de tilsvarende fransk-belgivske bøger fra Dupuis. De danske nr. 4 og 5 svarer tilsammen til den franske nr. 4 plus en del dansk ekstramateriale i nr. 5.

Forlagets beskrivelse

I mange år var kvinder henvist til at spille biroller i skyggen af mandlige helte i tegneserierne, der for de flestes vedkommende var kønsløse. Men så landede Natacha. Med sin sensualitet, sin energi, sin følsomhed og sine sexede former, som hun ikke var for genert til at vise frem. Hun blæste en strøm af frisk luft ind i den europæiske tegneserie og deltog i befrielsen af den populære kunstform, som indtil da var undertrykt af fastlåste moralbegreber, omvendt kønskvotering, censur og angst for syndige tanker. Alle Natachas legendariske eventyr kan nu genopleves i denne samleudgave, der også vil indeholde hidtil uudgivne historier.

Den samlede genudgivelse af verdens mest berømte stewardesses eventyr med tre eller to album i hvert bind og masser af sjovt ekstramateriale!

Bøger i serien

De første 3 bøger har samme indhold på dansk, fransk og spansk.
Dansk nr. 4 indeholder album 10-11 og nr. 5 indeholder album 12-13; tilsammen har de tegneserierne fra fransk nr. 4 og derudover en del ekstramateriale i forhold til fransk nr. 4.

Fransk

Spansk

Fra og med nr. 4 er indholdet fordelt anderledes i de spanske bøger end i både de franske og danske.

Eksterne links