ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Tintin – En rejse gennem Hergés univers

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Tintin En rejse gennem Herges univers.jpg

 
Forfatter: Michael Farr
Tegner: Hergé
Oversætter: Søren Vinterberg
Originaltitel: Tintin – The Complete Companion
Originaludgave: 2001: John Murray       ISBN 978 0 7195 5522 0
Format: ca. 220 sider (?) farver & sort-hvid ca. 23½ × 30½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Den hidtil mest omfattende bog om Tintin giver et dybtgående indblik i, hvordan Hergé arbejdede ud fra et meget omfattende kildemateriale fra virkelighedens verden og på den baggrund gennem et halvt århundrede skabte et enestående værk bestående af omkring fireogtyve Tintin-historier. I hvert album blander han fantasi med samtidens politiske, sociale og kulturelle temaer og yderst præcise detaljer på den mest forunderlige måde.

Michael Farr gennemgår bind for bind, fra Tintin i Sovjetunionen til Tintin og alfa-kunsten, udviklingen i Hergés berømte tegneserie, som han skabte fra 1929 og indtil sin død i 1983. Farr er en af verdens ypperste Tintin-kendere og har skrevet og oversat adskillige bøger om Hergés berømte helt. TINTIN – EN REJSE GENNEM HERGÉS UNIVERS betragtes som et internationalt hovedværk om Hergés tegneserie og foreligger hermed i dansk oversættelse af en af Danmarks førende Tintin-eksperter, Søren Vinterberg.

Et helt exceptionelt billedmateriale illustrerer, hvordan Tintins skaber stræbte efter pertentlig realisme. TINTIN – EN REJSE GENNEM HERGÉS UNIVERS er fyldt med spændende oplysninger og retter blikket mod bemærkelsesværdige sammenhænge mellem fantasi og virkelighed.

Forsider

Eksterne links