ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Enhjørningens hemmelighed (spillefilm)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning


Steven Spielberg og Peter Jacksons Tintin-film er fremstillet ved hjælp af motion capture-teknik og findes både i en almindelig og en 3-D-udgave. Med Jamie Bell som Tintin og Daniel Craign som kaptajn Haddock.

Filmen er baseret på Krabben med de gyldne klosakse, Enhjørningens hemmelighed og Rackham den Rødes skat.

Udgiverens beskrivelse

De verdensberømte tegneseriefigurer, den unge journalist Tintin og hans trofaste hund Terry, som blev skabt af Hergé, og som er elsket af børn og voksne over hele verden, bringes nu til live i det verdensomspændende kæmpehit.

Enhjørningens hemmelighed er historien om hvordan Tintin falder over et mystisk modelskib i en flaske, der indeholder et vigtigt spor til en skjult skat. Det er startskuddet til et hæsblæsende eventyr for Tintin, hans hund Terry og vennen kaptajn Haddock. De skal nu løse en gåde, der er efterladt af Haddocks forfader Sir Francis Haddock fra det 17. århundrede, som kan føre dem til sørøveren Rackham den Rødes skjulte skat. Tintin og Haddock må nu forsøge at skaffe tre identiske modeller af Sir Francis' skib, men de er ikke de eneste der er ude efter modelskibene og den hemmelige skat.

Filmalbum

Historien er også udgivet som filmalbum. Ifølge forlaget Cobolt udkomer det på dansk i 2013. Billeder fra filmen er sat sammen til en tegneserie med talebobler, en form man kender fra albummet Tintin og hajsøen.

Plakater m.m.

Anmeldelser