ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Erindringer fra fremtiden

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Seriel rækkefølge Retur til fremtiden »
 
 

Erindringer fra fremtiden.jpg

Linda og Valentin  
Forfatter: Pierre Christin
Tegner: Jean-Claude Mézières
Oversætter: Jens Peder Agger
Originaltitel: Souvenirs de Futurs
Originaludgave: 2013: Dargaud
Format: 64 sider (?) farver 227 × 296 mm

Danske udgaver:

                Linda og Valentins samlede.jpg

Erindringer fra fremtiden sammen med
Cobolts tidligere bind i serien
 

En hændelse fra hvert af de ni første album genfortælles fra en anden vinkel. Fortsætter i Retur til fremtiden med hændelser fra de sidste album.

Forlagets beskrivelse

Erindringer fra fremtiden er et helt nyt album med Linda og Valentin, men det er ikke en fortsættelse på serien, som Cobolt allerede har udgivet komplet i syv store samlebind. Til gengæld er der tale om et tillægsbind til de første ni album i serien.

Christin og Mézières foretager sammen med deres yndlingsfigurer en række punktnedslag i nogle af de centrale og mytiske episoder i deres verdensberømte science fiction-saga. Nye fortolkninger blandet med nostalgi, humor og overraskelser præsenteres af fremtidens – eller rettere sagt de forskellige mulige fremtiders – aktører, som selv lægger stemme til.

Historier

Trivia

  • Irmgaal fra Jævndøgnets helte og Gennem usikre tider bliver her kaldt Irmgraal.
  • Originaludgaven hedder Souvenirs de Futurs (Erindringer fra fremtiden); men fra og med 2. franske udgave hedder albummet L'Avenir est avancé volume 1 (Fremtiden ligger forude, 1. del), og fortsættelsen hedder L'Avenir est avancé volume 2.

Forsider

Anmeldelser