ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Lininil er forsvundet

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Lininil er forsvundet.jpg

Linda og Valentin  
Forfatter: Pierre Christin
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Lininil a disparu
Originaludgave: 2009: Mango-Jeunesse
Format: 248 sider (?) ca. 15,5 × 23 cm

Danske udgaver:

Roman, ikke tegneserie. Jean-Claude Mézières har naturligt nok tegnet forsiden.

Forlagets beskrivelse

Efter mere end fyrre år og mere end tyve album er tegneserien om Linda og Valentin en science fiction-klassiker. Tegneseriens forfatter, Pierre Christin, der kaldes for "uendelighedens opdagelsesrejsende", har skrevet mere end hundrede bøger i flere forskellige genrer og har samlet solgt over fem millioner eksemplarer. Nu har han skrevet den første roman med Linda og Valentin. Bi-fyrst Lininil bliver kidnappet, netop da han ankommer til Navlen for at deltage i Rådets forsamling – en katastrofe for ligevægten i kosmos, for uden ham kan universets ambassadører ikke åbne mødet i Skærmsalen.

For Linda og Valentin er det derimod noget af et lykketræf, da den kønne rødtop og hendes kære eks-rumtidsagent er økonomisk på spanden. Hans Gravitetstyngede Højhed Omph af Omph og Omph hyrer dem til at genfinde den mystiske bi-fyrste – og det er ikke nogen let tjans, for undervejs rundt på Navlen, lige fra de dunkleste korridorer til Paradizac, de ultrariges forbudte by i en kunstigt oplyst glaskuppel, må Linda og Valentin navigere mellem venner og fjender blandt de utallige civilisationer.

Forsider

Anmeldelser