ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Retur til fremtiden

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Erindringer fra fremtiden Seriel rækkefølge
 
 

Retur til fremtiden.jpg

Linda og Valentin  
Forfatter: Pierre Christin
Tegner: Jean-Claude Mézières
Oversætter: Jens Peder Agger
Originaltitel: L'Avenir est avancé volume 2
Originaludgave: 2019: Dargaud
Format: 64 sider (?) farver 227 × 296 mm

Danske udgaver:

Fortsættelse til Erindringer fra fremtiden. Den dækkede nedslag i de første ni album. Retur til fremtiden dækker så de resterende. Atså en ny tegneserie med nytegnede nedslag i de gamle historier: en hændelse derfra genfortælles fra en anden vinkel.

Forlagets beskrivelse

»Kan man på én gang være både her og andetsteds, nu og i morgen, ung og gammel i rumtidens kontinuum? Mit svar er ja. Eller nej. Det afhænger af hvem der stiller spørgsmålet.«

I dette opfølgende bind til Erindringer fra fremtiden dykker Mézières og Christin sammen med deres yndlingsfigurer igen ned i en række af de mytiske episoder fra deres verdensberømte science fiction-saga.

Nye fortolkninger blandet med nostalgi, humor og overraskelser præsenteres af fremtidens – eller rettere sagt de forskellige mulige fremtiders – aktører, som selv lægger stemme til.

Jean-Claude Mézières og Pierre Christin (begge født 1938) har skabt et helt nyt – og formentlig det allersidste – album med Linda og Valentin, som de lancerede i 1967.

Forsider