ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Jakolassens rustning

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Seriel rækkefølge Shingouzlooz Inc. »
 
 

Et ekstraordinært eventyr med Linda og Valentin 1.jpg

Et ekstraordinært eventyr med Linda og Valentin 1
Forfatter: Manu Larcenet
Tegner: Manu Larcenet
Oversætter: Jens Peder Agger
Originaltitel: L'armure du Jakolass
Originaludgave: 2011: Dargaud
Format: 64 sider (?) farver 22,5 × 30 cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Efter enogtyve bind (samt lidt mere) og næsten fyrre år afsluttede de to tegneseriemestre, Pierre Christin og Jean-Claude Mézières, deres store rumtidseventyr om Linda og Valentin efter at have udforsket utallige verdener – herunder menneskets, men også mange udenjordiske væseners.

Men en tegneserie, der har inspireret mange andre tegneserieskabere, kan ikke sådan bare høre op. Hvem ved for øvrigt, hvad der er begyndelsen og afslutningen på det uendelige, interstellare univers?

Derfor har Christin og Mézières ønsket at betro deres to helte til nogle venner, ikke for at frembringe en fortsættelse, absolut ikke, men for at komme med en fri fortolkning, en genlæsning af et univers, der er så rigt på muligheder for at blive udlagt på ny …

Det første valg faldt naturligt på Manu Larcenet, hvis mange humoristiske, løsslupne, rørende og mangefold prisbelønnede tegneserier desværre endnu ikke kendes i Danmark. Der er bestemt ikke tale om en pastiche, heller ikke om en ydmyg videreførelse – men en ægte space opera fyldt med utallige morsomheder, som enhver Linda og Valentin-elsker vil forstå at værdsætte.

Forsider

Anmeldelser