ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Et ekstraordinært eventyr med Blake og Mortimer

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Schuiten BlakeMortimer.jpg

Serieland skriver redaktør Carsten Søndergaard bl.a.:

I 2017 kommer der højst sandsynligt TO Blake og Mortimer-album ... Et ekstraordinært Blake og Mortimer-album og et almindeligt Blake og Mortimer-album. Det ekstraordinære eventyr med Blake og Mortimer bliver tegnet af François Schuiten efter manuskript af Thomas Gunzig og Jaco Van Dormael. Det ordinære Blake og Mortimer-album bliver tegnet af Antoine Aubin efter manuskript af Jean-Louis Bocquet og Jean-Luc Fromental.

Schuiten var, som nogle måske ved, allerede inde i billedet som Blake og Mortimer-tegner for mange år siden, da anden del af Professor Satos 3 formler skulle færdiggøres efter E.P. Jacobs' død. Det blev så i stedet Bob de Moor, der tegnede det efter bedste evne.

Schuitens album bliver "en hyldest, som ikke er en pastiche".
Her ses han i sommer, hvor han arbejdede på sagen. Jaco Van Dormael har taget billedet af Schuiten, der tegner Thomas Gunzig, som poserer. Siden på Schuitens tegnepapir er således det første, der er offentliggjort af hans imødesete tolkning.

Album i serien

Eksterne links