ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Otte timer i Berlin

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Den sidste Sværdfisk Blake og Mortimers eventyr nr. 29 Blake og Mortimers eventyr nr. 30 »
«   Blake og Mortimer (uden dansk nr.)   »


 

Otte timer i Berlin.jpg

Blake og Mortimers eventyr 29
Forfattere: José-Louis Bocquet & Jean-Luc Fromental
Tegner: Antoine Aubin
Oversætter: Troels Hughes Hansen
Originaltitel: Huit heures à Berlin
Originaludgave: 2022: Éditions Blake et Mortimer
Format: 64 (?) farver ca 238 × 318 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

I foråret 1963 inviteres professor Mortimer af en gammel veninde til at deltage i en arkæologisk udgravning af den legendariske oldtidsby Arkaim i Uralbjergene i hjertet af det sovjetiske imperium. Men netop som han ankommer, gør man et uventet og makabert fund: syv kister med lig, hvis ansigtshud er fjernet.

Imens deltager kaptajn Blake i en international konference i Schweiz mellem Vestmagternes efterretningstjenester med henblik på at forberede den tophemmelige Operation Prince i Berlin, men ender med at blive indblandet i en alvorlig automobilulykke med dødelig udgang.

I den delte by Berlin bliver en vestlig agent skudt, da han forsøger at krydse muren mellem Øst- og Vestberlin. Han når kun at ytre et enkelt ord, før han udånder: Doppelgänger.

Tilsyneladende er der ingen sammenhæng mellem disse begivenheder, men snart kommer både Blake og Mortimer til at tilbringe otte højdramatiske timer i Berlin, hvor de må krydse klinger med en machiavellistisk videnskabsmand, der vil sætte en helt ny verdensorden.

Forsider m.m.