ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Mekongs biflod nummer tusind

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Truslen mod Hongkong Blake og Mortimers eventyr nr. 26 Moloks skrig »
«   Blake og Mortimer (uden dansk nr.)   »


 

Mekongs biflod.jpg

Blake og Mortimers eventyr 26
Forfatter: Yves Sente
Tegnere: Teun Berserik & Peter van Dongen
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: La vallée des immortels tome 2
Originaludgave: 2019: Éditions Blake et Mortimer
Format: 64 sider indbundet (?) farver ca. 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Professor Mortimer er blevet kidnappet af general Xi Lis folk og ender i krigsherrens afsidesliggende lejr på grænsen mellem Kina og Laos, hvor han befinder sig sammen med den forræderiske kinesiske arkæolog Han-Dié.

Mortimer forstår at udnytte den skæbnesvangre situation til at sætte sig ind i de historiske dokumenter, der angiveligt skulle bevise, at general Li er direkte efterkommer af Kinas første kejser, Shi-Huangdi.

Hongkong er truet ikke blot af den kinesiske borgerkrig mellem nationalister og kommunister, men også af en rædselsvækkende ødelæggelsesplan orkestreret af den mystiske ingeniør Chase, der arbejder for general Li. Kaptajn Blake er tvunget til at finde frem til Mortimer for at forhindre tilintetgørelsen af den britiske kronkoloni og begiver sig sammen med den kvindelige sikkerhedsagent Ylang Ti ad en hemmelig rute gennem Vietnam og Laos mod general Lis lejr.

I mellemtiden har Mortimer i lejren overraskende fundet deres gamle ven Nazir dødeligt syg. Ifølge en mystisk sandsigerske kan kun Det Evige Livs Perler frelse inderens liv – og de findes kun i De Udødeliges Dal. Når Blake frem i tide til at frelse Mortimer og Nazir – samt forhindre kronkoloniens undergang?

Andet bind af to, der begynder præcis der, hvor »Kampen om verdensherredømmet« slutter.

Forsider