ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Moloks skrig

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Mekongs biflod nummer tusind Blake og Mortimers eventyr nr. 27 Den sidste Sværdfisk »
Blake og Mortimer (uden dansk nr.)   »


 

Moloks skrig.jpg

Blake og Mortimers eventyr 27
Forfatter: Jean Dufaux
Tegnere: Christian Cailleaux & Étienne Schréder
Oversætter: Troels Hughes Hansen
Originaltitel: Le cri du Moloch
Originaludgave: 2020: Éditions Blake et Mortimer
Format: 64 sider indbundet (?) farver ca. 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Truslen fra et udenjordisk rumskib — benævnt Orfeus — blev tidligere elimineret takket være Blake og Mortimers ærkefjende, Olrik. Men indsatsen påvirkede "obersten" så voldsomt, at han siden er hensygnet i afasi og befinder sig sig på Bedlam Sindssygeanstalt. Mortimer udtænker en spektakulær behandlingsmetode i et forsøg på at gøre Olrik i stand til at kommunikere sin viden om Orfeus — og den bliver der snart brug for.

Det viser sig nemlig, at der ikke kun var ét Orfeus. Der var flere! Den noget uudgrundelige professor Scaramian lokker Mortimer med om bord på et gammelt fragtskib, hvor han har indrettet et tophemmeligt laboratorium. Til Mortimers forbløffelse findes rumskibets ombordværende i Scaramians varetægt — en menneskelignende skikkelse, dunkel og ophøjet, som videnskabsmændene har givet navnet "Molok" ligesom den bibelske guddom. Molok spreder kryptiske og skræmmende budskaber i særegen form over hele London — og befolkningen frygter det værste.

Blake og Mortimer må indse, at begivenhederne trækker tråde til nogle af deres mest klassiske eventyr som "Pyramidens hemmelighed", "Det Gule Mærke" og "Septimusstrålen".

Forsider

Eksterne links