ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kid Lucky

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Lucky Kid.jpg

Kid Lucky.jpgMidt i 1990'erne startede Morris og hans samarbejdspartnere en ny serie om Lucky Lukes barndom, måske inspireret af Den lille Splints popularitet. Serien og første bind hedder på fransk Kid Lucky. På dansk kom serien til at hedde Lucky Kid, mens albummet hedder Lucky Luke som barn. Bind to, Oklahoma Jim, blev annonceret som et Kid Lucky-album, men før det udkom, havde Morris ændret planer, og Oklahoma Jim blev udgivet som et Lucky Luke-album, og senere er Lucky Luke som barn udgivet som et Lucky Luke-album, både på fransk og på dansk.

I 2011 blev serien så genoptaget på fransk med Cowboy-lærlingen af Achdé og fortsætter med et album hvert andet år. Forlaget Zoom udgiver Achdés serie på dansk og norsk, på dansk som albumserie og på norsk som bogserie.
På svensk udgiver Albumförlaget albummene som del af hovedserien om Lucky Luke. På tysk udgives historierne også som ordinære Lucky Luke-historier, både i albumserien og i bogserien.

Lucky Luke som barn, Splint som barn og Vakse Viggos unge slægtning af samme navn har en del til fælles, og de blev i 2012 udgivet på norsk i et reklamehæfte, som fulgte med Billy (=Basserne).

Album og bøger i serien

Bagsidemotiv

Eksterne links