ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Tegneserieholdet

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Natacha et les petits miquets.jpg

Natacha  
Forfattere: François Walthéry & Mittéï
Tegner: François Walthéry
Originaltitel: Natacha et les petits miquets
Originaludgave:  
Format: 24 sider (?)

Danske albumudgaver:

Danske bogudgaver:

Historien starter med at binde en løs tråd op fra historien Mona Lisa; vi får en hurtig forklaring fra Natacha og Walter af, hvordan det gik med det planlagte tyveri af Mona Lisa. Derudover har de to historier intet med hinanden at gøre. I albummet blev de to historier dog præsenteret som værende én.

Originaludgave m.m.

1978-79: Natacha et les petits miquets i Spirou nr. 2122-2132, 14. december til 22. februar
1979: Natacha et les petits miquets i Mona Lisa, album nr. 7

Danske udgaver

1979: Ingen titel i Mona Lisa, album nr. 6
2016: Tegneserieholdet i Rejser på tværs af tiden, bog nr. 3

Resumé

En vidunderlig samling af excentriske tegneserietegnere (og et par manuskriptforfattere) på vej til tegneseriekongres bliver kidnapppet til et højst usædvanligt job. Og selvfølgelig får stakkels Natacha og Walter stukket deres små næser alt for dybt i affæren!

Trivia

De manuskriptforfattere og tegneserietegnere, der tager med Natachas flyselskab, er ingen ringere end staben på bladet Spirou - André Franquin, Mittéï, Will, Victor Hubinon, Raoul Cauvin, Gos, Peyo, Raymond Macherot, Lambil, Maurice Tillieux, Yvan Delporte, Jijé, Mitacq, Jidéhem, Berck, Paul Deliège, Devos, Jean-Claude Fournier, Francis, René Hausman, Roger Leloup, Morris, Wasterlain, Arthur Piroton, Roba, Sirius, Vittorio Léonardo og forlæggeren Dupuisard (Charles Dupuis)... og endda Walthéry selv, der godtnok er forsinket.
Under turen bruger de en del tid på at diskutere, hvilken tegneseriefigur Natacha selv minder dem om...

Forsider