ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Smuglerborgen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Festen på Falkensten Gammelpot nr. 10 Knipse-Pif »
«       »
« Yoko Tsuno: Vindens datter Albumklubben Trumf nr. 11 Lille Lasse: Kup og kugler »


 

Gammelpot 10 2.jpg

Gammelpot 10
Forfatter: Thom Roep
Tegner: Piet Wijn
Oversætter: Edith Månsson
Originaltitel: De tanden van Casius Gaius
Originaludgave: 1983: Oberon

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Under et voldsomt stormvejr finder Gammelpot ly for natten hos den gæstfri og retskafne fisker Jens Klavsen og hans familie. Familien anklages af den lokale hertug for at stå bag en række mystiske smuglerier langs kysten.

I vandkanten ligger ruinerne af en gammel romersk fæstning, og Gammelpot opdager hurtigt, at der foregår noget mystisk i vandet. Men havet kan være lumsk, og pludselig er Gammelpots vadsæk forsvundet i bølgerne – og snart falder han selv i kløerne på de rigtige smuglere!

Hvordan kan han nu hjælpe Jens Klavsen, hans rare kone Katrine og deres søde børn Per og Grete med at blive renset for de falske anklager?

Gammelpot 10: Smuglerborgen indeholder også kapitlet Gammelpots skatkammer. Her fortæller forfatter Thom Roep blandt andet om, hvordan et undseligt maleri af en gitterport førte til smuglerhistorien, og hvordan en romersk hærføres fort kom til at spille en rolle i den.

Forsider

Anmeldelser