ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Engle og falke

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 3. apr 2023, 21:26 af Mbil (diskussion | bidrag) Mbil (diskussion | bidrag) (Forsider)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning
« De udødeliges tempel Kronologisk rækkefølge Tvillingerne fra Saturn »
 

Yoko Tsuno 29.jpg

Yoko Tsuno 29
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Originaltitel: Anges et faucons
Originaludgave: 2019: Dupuis

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Emilia og Bonnie opsøger kirken i Cornstone i nærheden af Edinburgh for at lægge blomster på tante Glorias gravsted. Pastor Macduff fortæller dem en tragisk historie om to forældreløse børn, der engang blev dræbt i en jernbaneoverskæring. De hviler i »Englegården« – et forsømt hjørne af kirkegården, hvor en englestatue vogter over dem. Besynderligt nok er den dateret 1934 - et år før den fatale ulykke.

Dybt berørt af tragedien beslutter Emilia at bede sin tipoldefar redde de to børns liv – og det kan hun kun gøre på én måde: ved hjælp af den tidsmaskine, der stadig står i annekset til hendes hus. Bonnie efterlades rådvild i nutiden, men alarmerer Yoko, som følger i Emilies fodspor.

Men falke blander sig med engle, da Yoko samtidig får til opgave at transportere en mystisk mumie af en faraonisk prinsesse til Egypten. Snart befinder Yoko, Vic, Pol, Emilie, Bonnie og den hemmelighedsfulde pige Dinah sig på en halsbrækkende mission.

Forsider

Eksterne links