ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Under Kinas himmel

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« De tyske eventyr Seriel rækkefølge Vinea i fare »
 
 

Yokos samlede eventyr 4.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 4
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversættere: Niels Søndergaard og Carsten Søndergaard
Originaltitel: Sous le ciel de Chine
Originaludgave: 2008: Dupuis
Format: 184 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Fransk nr. 5.

Indhold

Oversat af Niels Søndergaard og Carsten Søndergaard.

Forlagets beskrivelse

Yoko Tsunos kinesiske eventyr er – ligesom Kina selv – en righoldig blanding af nutid og fortid, fantasi og virkelighed. Vi begynder i 1980’ernes Hongkong, hvor der tilsyneladende er mere end ét havuhyre i vandet, og fortsætter til middelalderens Kina.

Yoko fascineres af fortællingen om kejser Tchen Tsungs tredje hustru, Sin Yi – en seksårige pige, der levede i Sungdynastiets tid og døde under mystiske omstændigheder. Ved hjælp af sin veninde Monyas tidsmaskine rejser Yoko til det 11. århundrede i et forsøg på at ændre lille Sin Yis ulykkelige skæbne. Det bliver starten på en række dramatiske begivenheder, som får flere uforudsete konsekvenser.

Temaet for dette fjerde samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er de kinesiske eventyr – og dermed naturligvis Yokos møde med pigen Lotusblomst, der kommer til at følge hende. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Dragen fra Hongkong, Den himmelske junke og Tågernes pagode.

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.

Forsider

Anmeldelser