ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

De tyske eventyr

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« På jagt efter tiden Seriel rækkefølge Under Kinas himmel »
 
 

Yokos samlede eventyr 3.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 3
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversættere: Niels Søndergaard og Per Vadmand
Originaltitel: Aventures Allemandes
Originaludgave: 2006: Dupuis
Format: 184 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Fransk nr. 2.

Indhold

Forlagets beskrivelse

Idyllisk snor Rhinen og Mosel sig rundt om klippeskrænter og vinmarker. Men lige i nærheden leger mennesker med ilden – og spreder død omkring de smukke flodbredder. Et orgel blæser djævelskab ud gennem orgelpiberne. Et apparat indfanger lynets kraft, så den kan genbruges i en dræbermaskine. Et mystisk videnskabeligt kompleks skjuler sig bag den romantiske by Rothenburgs bindingsværksfacader. En vampyr dukker op midt om natten og tapper Yokos søde veninde Ingrid for blod. De tyske landskaber byder på rigelige mængder spænding og mystik bag den rustikke charme!

Temaet for dette tredje samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er de tyske eventyr – nogle af de mest elskede i hele serien. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Djævelens orgel, Vampyren fra Rothenburg og Odins ild.

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.

Forsider

Anmeldelser