ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Robotter fra nær og fjern

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Vinea i fare Seriel rækkefølge Mørkets maskepi »
 
 

Yokos samlede eventyr 6.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 6
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Robots d'ici et d'ailleurs
Originaludgave: 2008: Dupuis
Format: 184 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Indhold

Oversat af Niels Søndergaard

Forlagets beskrivelse

Som uddannet elektroingeniør har det været uundgåeligt for Yoko Tsuno at møde adskillige avancerede robotter på sin vej – både hjemme og ude. Hun fik allerede en smagsprøve på robotteknologi i sine første, korte eventyr, der foregik på Jorden – og senere har hun mødt nogle virkelig avancerede eksemplarer ude i rummet.

I den forladte rumby Kifa bruger en galning med storhedsvanvid forviste robotter til at hævne sig på vineanerne. Og på rumkirkegården Ultima sprøjtes levende væseners sjæle ind i robotter med henblik på at opnå udødelighed. Er intelligens og følelser udelukkende forbeholdt mennesker? Nogle af de robotter, Yoko møder, viser det modsatte.

Temaet for dette sjette samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er robotter – og ikke mindst hvordan menneskeheden kan påvirkes af robotter og omvendt. Et emne, der bestemt ikke er blevet mindre aktuelt, end da Roger Leloup uhyre fremsynet skabte de tre klassiske album, som er med i dette samlebind: Eksplosiv højspænding, Robotterne fra Kifa og Sjælenes port. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.

Forsider