ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Mørkets maskepi

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Robotter fra nær og fjern Seriel rækkefølge Trusler mod Jorden »
 
 

Yokos samlede eventyr 7.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 7
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Sombres complots
Originaludgave: 2009: Dupuis
Format: 184 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Da Yoko besøger sit hjemland, Japan, hvirvles hun ind i en dødbringende strid mellem sin far og hans modstander, den skrupelløse våbenfabrikant Kazuky. Det ender med en fatal kamikazemission for Yoko og hendes gamle læremester og mentor, Aoki.

Senere dukker Kazuky op igen. Denne gang i Europa, hvor Yoko sammen med sin veninde Ingrid medvirker i en vaskeægte thriller om bord på det legendariske tog »Rheingold« i de maleriske omgivelser lang Rhinen.

Skotland er tågernes og legendernes land, og hvert slot har efter sigende sit genfærd. Men på Loch Castle forekommer der at være mere end ét – foruden en lang række andre hemmeligheder, der kredser om den tilsyneladende uligevægtig unge slotsarving, Cecilia.

Tema i samlebind 7

Temaet for dette syvende samlebind er intrigante rænkespil, sammensværgelser, komplotter og konspirationer. Skumle gerninger i skyggernes ly, om de så er affødt af begær efter magt og rigdom eller af mellemmenneskelige æreskodekser. Et emne, der bestemt ikke er blevet mindre aktuelt, end da Roger Leloup skabte de tre klassiske album, som er med i dette samlebind:

  • Vindens datter hvor Yoko er tilbage i sit fødeland, Japan
  • Gengangerens hævn som fortæller baggrunden for Yokos venskab med sin skotske veninde Cecilia
  • Rhinguldet en vaskeægte thriller om bord på et klassisk luksustog og med nogle af de mest spektakulære tegninger af tog og togmiljøer nogen sinde


Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse. Denne gang skrevet i en meget personlig stil af Roger Leloup selv.

Forsider