ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Trusler mod Jorden

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Mørkets maskepi Seriel rækkefølge Secrets et maléfices »
 
 

Yokos samlede eventyr 8.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 8
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Menaces pour la terre
Originaludgave: 2009: Dupuis
Format: 176 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Yokos eventyr har vinger! Hun elsker at flyve i fantastiske maskiner, som ofte er lavet specielt til hende. Heldigvis er hun aldrig bange for at sætte sig ind i ny teknologi, når hun skal løse fortidens gåder eller afværge fremtidige trusler mod menneskeheden.

Hvad enten hun indtager cockpittet i det elegante svævefly LS1, den statelige Heracles – forgængeren for vore dages jumbojet – den manøvredygtige Kolibri eller den sofistikerede og hemmelighedsfulde ”Zar”, betjener hun dem kontrolleret og med omtanke, mens hun forsvarer humane værdier og beskytter Jorden.

Tema i samlebind 8

Temaet for dette ottende samlebind er … fly! Roger Leloup har haft en passion for flyvemaskiner, siden han var barn – og i de 15 år, han var ansat på Hergés tegnestue, før han skabte Yoko Tsuno, tegnede han samtlige fly i Tintin-historierne ... foruden masser af biler, motorcykler, tanks og kaptajn Haddocks kørestol! Det er med stor fornøjelse, han her har samlet tre album, der er fyldt med flyvemaskiner:

  • Budskab til evigheden hvor Yoko erfarer, at der svæver evige beskeder rundt i himlen
  • Kanonen fra Kra hvor Yoko får tilbudt en kolibris vinger for at forhindre en machiavellistisk plan
  • Den syvende kode hvor Yoko genfinder Olga og hendes vodka – og sammen med en Zar og Rasputin får solbeskinnet selskab af Petrusjka. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år


Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse, denne gang skrevet i en meget personlig stil af Roger Leloup selv – naturligvis med masser af skitser og modeller af fly foruden tekniske data for dem.

Forsider