ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Eksplosiv højspænding

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Den himmelske junke Seriel rækkefølge Tågernes pagode »
« Vulcans smedje Kronologisk rækkefølge Budskab til evigheden »
 

Eksplosiv højspænding.jpg

Yoko Tsuno 22
Forfattere: Roger Leloup & Maurice Tillieux
Tegner: Roger Leloup
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Aventures électroniques
Originaludgave: 1974: Dupuis

Danske udgaver:

Tekstet af Lisette Frederiksen. Historierne udkom oprindeligt i magasinet Spirou 1970-1973 og blev udgivet i 1974 som album nr. 4 i den fransk-belgiske udgivelsesrække.

Albummet indeholder de 6 korte historier, som Leloup tegnede med Yoko Tsuno, de første 5 i tidsrummet 1970-71, den sidste i 1973 imellem den 3. og 4. lange albumhistorie. De 4 første historier i albummet er også de allerførste 4 med heltinden. 3 af disse historier er skrevet af Leloups kollega og ven Maurice Tillieux.

Se Yoko Tsuno-oversigten for detaljer om kronologien.

Bagsidens resumé

Dette album indeholder alle de korte historier med Yoko Tsuno, som Roger Leloup har lavet, og som aldrig før er udkommet på dansk - blandt andre den allerførste historie fra 1970.

Historierne byder på både vellykkede og mislykkede robotter, udspekulerede bankrøvere, som benytter sig af højttalere, forsøg med raketforsendelse af post over Alperne, en edderkop der kan køre bil og skyde med Pistol - og Yoko og Pols natlige eventyr med et infrarødt kamera. Alt sammen i historier der gnistrer af EKSPLOSIV HØJSPÆNDING.