ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Vinea i fare

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Under Kinas himmel Seriel rækkefølge Robotter fra nær og fjern »
 
 

Yokos samlede eventyr 5.jpg

Yoko Tsunos samlede eventyr 5
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversættere: Niels Søndergaard, Lene Agersnap og Carsten Søndergaard
Originaltitel: Vinéa en péril
Originaludgave: 2007: Dupuis
Format: 184 sider (?) farver ca. 22 × 30 cm

Danske udgaver:

Fransk nr. 4.

Indhold

Oversat af Niels Søndergaard, Lene Agersnap og Carsten Søndergaard.

Forlagets beskrivelse

På planeten Vinea – to millioner lysår fra Jorden – iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et mareridt, for i de fjendtlige landskaber truer gigantiske insekter, som er programmeret til at dræbe … På en satellit arbejder unge kvinder med at skaffe energi til en byplanet, der flakker om i rummet, men de er døden nær på grund af stråling … I en by på havets bund opfostres børn til at blive dødbringende teknikere …

På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold – og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer.

Temaet for dette femte samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er – ligesom det første samlebind – Yokos nære venskab med nogle af de blåhudede vineanere, og hvad det kræver at forsøge at skabe fred mellem universets mange forskellige racer. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Titanerne, Lyset fra Ixo og Dybets dronning. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.

Forsider

Anmeldelser