ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Carl Barks & Don Rosa – Bind I

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Seriel rækkefølge Carl Barks & Don Rosa – Bind II »
 
 

Carl Barks og Don Rosa 1.jpg

Carl Barks & Don Rosa – Originalerne og fortsættelserne 1
Forfattere: Carl Barks & Don Rosa
Tegnere: Carl Barks & Don Rosa
Format: 288 sider indbundet (?) farver 220 × 290 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Carl Barks var hovedleverandør af historier til Anders And & Co. fra bladets start i 1949 og langt op i 60'erne, og det var også på det tidspunkt, at Don Rosa for alvor blev fan af Den gode tegner, som Carl Barks tidligt i sin karriere blev kaldt af fansene.

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at bygningsingeniøren Rosa skulle blive lige så populær blandt den nye generation af ande-læsere, som hans store idol, Barks, havde været det for ham. Men talentet for den gode historie fornægter sig ikke, og da Rosa i slutningen af 80'erne fik mulighed for at lave fortsættelser til sit idol Barks' mesterværker, blev det samtidig hans store gennembrud, og en ny stjerne var født!

Dette første bind i serien "Carl Barks & Don Rosa – ORIGINALERNE OG FORTSÆTTELSERNE" byder på 10 fantastiske Barks-historier og Rosas 5 fantastiske fortsættelser. Derudover bliver historierne bundet sammen af en række artikler, referencer, billeder, pinupper og ikke mindst et helt nyt forord af Don Rosa, der udover at fortælle om sin fascination for Barks, også deler det brev, han som ung fan modtog fra Carl Barks.

Don Rosas historier er i denne udgave nykoloreret efter hans originale idé til streg og farver, og bogen er derudover blevet til efter hans anvisninger.

Indhold

Trivia

Forsidens sammenblanding af Barks' og Rosas tegninger får kraftig kritik af Jakob Stegelmann på hans Twitter-side.

Forsider