ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Ezme/Superhelte portal

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Cptam.png
Portal: Superhelte
Velkommen til ComicWikis Superhelte Portal.

Superheltefænomenet brød stort igennem i USA i trediverne og fyrrene, og blev også tidligt introduceret i Europa, først igennem de fransk-belgiske tegneseriemagsiner som Seriemagasinet Tintin og Seriemagasinet Spirou, og senere i Danmark i diverse hæfter. Det amerikanske marked kan brøste sig af at have skabt alle de store og kendte superhelte som Superman, Batman, Spiderman, The Fantastic Four og utallige andre.
Her i vores Portal om Superhelte finder du links til alle artikler på ComicWiki om superhelte, superskurke, udgivelser, universer samt diverse forlag og andet relateret materiale.

Har du noget at tilføje portalen? Foreslå det på diskussionssiden »

Portaler P divider.jpg Danske tegneserier P divider.jpg Manga P divider.jpg Superhelte P divider.jpg Se alle »
Fransk-Belgiske Andeby Ressourcer
Udvalgt artikel: Alternative universer
Alt uni.jpg

Ideen om alternative verdener opstod som følge af forskellige science fiction forfatteres spekulationer baseret på begreber som kvantefysik og tidsrejser. I stedet for en verden og en virkelighed som man kender det fra de fleste historier arbejder historier med alternative universer med ideen om at der kan eksistere flere alternative virkeligheder samttidigt, eller at virkeligheden kan ændres så en alternativ virkelighed opstår.

Læs artikel »
Se arkiv »
Udvalgt superhelt: Ultimate Iron Man
Ultimate ironman.jpg

Ultimate Iron Man er en superhelt i Marvels Ultimate univers.
Det er svært at sætte en egentlig skaber på Ultimate Iron Man. Men æren for at udforme Ultimate Iron Man må gå til Orson Scott Card og Andy Kubert, som har skrevet hans oprindelse i miniserien Ultimate Iron Man, som også er udkommet på dansk under navnet Ultimate Iron Man: Oprindelsen udgivet af G. Floy Studio.

Læs artikel »

Nominér næste udvalgte super | Se arkiv »
Temaer og ordforklaringer
Ny superhelte filmatisering på vej: The Green Hornet.

Har du nogensinde overvejet hvilken religion din yndlingssuperhelt tilhører? Svaret er i al fald at finde her.


Hvis du mangler lidt farveinspiration, hvorfor ikke tage inspiration fra Superhelte? Se bare disse farveskemaer.


Se billeder af Edward Norton som Hulk i den kommende filmatisering.


Ifølge IMDB har Robert Downey, der er at finde i den kommende Iron Man filmatisering, en lille rolle i Hulk filmen i skikkelse af Tony Stark, Iron Mans alter ego.


I forbindelse med Superbowl som løber af stablen søndag nat vil der være mulighed for at se den seneste trailer til Iron Man filmen. Opdatering: her kan traileren ses.


Så er der en trailer klar fra den kommende Hellboy-film, Hellboy II: The Golden Army.

Begivenheder
Kategorier
Forlag