ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Lizard (Ultimate)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
(Omdirigeret fra Ultimate Lizard)
Skift til:navigering, søgning
Ultimate Lizard
Lizard ultimate.jpg
Fra Ultimate Spider-Man #60
Virkeligt navn:

Dr. Curt Conners

Tilknytning:

Ingen

Evner:

Overmenneskelige styrke, behændighed, udholdenhed og reflekser. Regenerationsevne.

Udgivelse
Udgiver:

Marvel Comics

Dansk udgiver:

Egmont Serieforlaget

Debut:

Ultimate Marvel Team-Up #10, 2001

Dansk debut:

Giga 17: Ultimate Spider-Man 8 2005

Skabere:

Brian Michael Bendis
John Totleben

Ultimate Lizard er en superskurk i Marvels Ultimate univers.

En skadelig hånd

Dr. Curt Conners er en dygtig og vellidt universitetslærer og forsker. Hans forskning bestod i at finde en måde at eftergøre reptilers evne til regenerer tabte lemmer. Men da hans forskning fremskred med al for små skridt, besluttede universitet at fratage ham hans støtte. Dr. Curt Conners, som selv mangler et lem nærmere hans højre arm, bliver så desparret at han vælger at afprøve det ufuldendte serum på sig selv, hvilket lykkeligt resultere i at hans manglende arm vokser ud, men forvandlingen stoppede uheldigvis ikke der, og han forvandles til et basilisktisk øgle.

Gensidige hemmeligheder

Spider-Man aka. Peter Parker opdager at dr. Curt Conners er det monster som i perioden efter forvandlingen, hærgede New Yorks kloaker. Han bliver angrebet af Lizard, men ud af det kloaksgrå intet dukker Man-Thing op, og lægger en brændende hånd på Lizard, som under stor smerte genforvandles til dr. Curt Conners. Siden da har dr. Curt Conners ikke forvandlet sig til Lizard igen, men han anser sig ikke som helbredt. Han beslutter derfor midlertidigt at forlade sin familie, og kvæler sine sorger i et alkoholmisbrug. Det er også i en rus, at han endnu engang støder ind i Peter Parker som er i gang med at bryde ind i universitetet for at hente Venom-dragten. Conners er smart nok til at regne ud, at Peter Parker er Spider-Man, på grund af sammenhængen mellem Ray Parkers (Peters far) projekt med skabelsen af Venom-dragten, og Spider-Mans optræden i fjernsynet med den på. Conners lover dog at holde på Peters hemmelighed, som Peter har holdt på hans.

Dr. Lizardstein

Spider-Man kommer en under en kamp til skade, og må bede Conners om hjælp. Conners lapper Peter sammen, men tager samtidigt noget af hans blod, som han undersøger. Conners bliver forbløffet over Peters ekstraordinære blod, og indser at han med dette vil kunne genskabe sin karriere, og muligvis kurere sygdomme med den viden, han kan trække ud af Peters blod. Peter går skeptisk med på idéen, og lader Conners få frie hænder. Conners skaber på baggrund af Ray Parkers Venom dragt et selvregenererende menneskeligt foster, som dog ender med at udvikle sig til det vampyristiske monster Carnage.

Optrædener

Dr. Curt Conners

Udgivelser i fed er udgivet på dansk
  • Ultimate Marvel Team-Up #10
  • Ultimate Spider-Man #39, 60-64

Lizard

  • UltimateMarvel Team-Up #10
  • Spider-Man #39, 60 og 63