ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Crow

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Kaosverdenen Seriel rækkefølge Skald »
 
 

Thorgals verden Ulv 4.jpg

Thorgals verden - Ulv 4
Forfatter: Yann
Tegner: Roman Surzhenko
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Crow
Originaludgave: 2014: Le Lombard

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Ved at narre den mystiske vismand Azzalepstøn er det lykkedes Thorgals og Aaricias datter Ulv igen at få forenet sin milde og moralske side med sin vilde og voldsomme side, så hun ikke længere er en pige med spaltet personlighed.

Hun er vendt hjem til Aaricia i landsbyen, men væmmes ved at se sin mor i armene på den indladende unge mand Lundgen, som udnytter Thorgals fravær. Aaricia er ildeset i landsbyen, og Ulv anklages for at have såret drengen Knorr med en pil og beskyldes for at have dræbt den forsvundne Nisha.

Da Ulv opdager Fenrisulvens krystalstykke i Aaricias hus og formoder det stjålet af Lundgen, beslutter hun sig for at flygte ud i skoven og bo der. Hendes eneste følgesvend er den mekaniske ugle Aurenim.

Det bliver ikke bedre af, at en pige findes dræbt – formodentlig af ulve – i en nabolandsby, og at den mystiske numidiske kvinde Crow dukker op i skoven. I lokalsamfundet spredes også frygten for, at det dødbringende væsen nøkken er på spil – eller de sorte alfer fra Svartalfheim. Mørket sænker sig i sandhed over Nordland.

Forsider