ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Vikinger og guder

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Dødens favntag Seriel rækkefølge Sagaen om landet Qa »
 
 

Thorgalkrøniken 03.jpg

Thorgalkrøniken 3
Forfatter: Jean Van Hamme
Tegner: Grzegorz Rosinski
Oversætter: Jens Peder Agger
Format: 164 sider (?) farver 225 x 296 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Thorgal er Europas største fantasytegneserie, skabt af forfatteren Jean Van Hamme og tegneren Grzegorz Rosinski. I Thorgalkrøniken genudgives fremover den store, klassiske saga. Thorgalkrønikens tredje bind indeholder syv afsluttede historier med beretninger fra både Thorgals og Aaricias opvækst, samt mareridtseventyret Længslens magt.

I Metallet som ikke eksisterede møder vi for første gang dværgen Thjazi, som i tusind år leder efter noget, der ikke findes, for at redde sit folk fra undergang. I Amuletten får vi mere at vide om, hvad der skete før Thorgals ankomst til Jorden. I Thjazis tårer er det udelukkende Aaricas snarrådighed og mod, der kan hjælpe den unge gud Vigrid med at finde tilbage til Valhal. Og så får vi fortællingen om den mystiske og hensynsløse Alinoe, drengen med det grønne hår – en historie, der for alvor beseglede Thorgals status som en stor succes og en tegneserie noget ud over det sædvanlige.

Med spændende ekstramateriale om seriens tilblivelse og en stor guide til hele Thorgals univers.

THORGALKRØNIKEN er samlebindsudgaven af den klassiske tegneserie THORGAL. Bind 1 og 2 findes endnu ikke på dansk, idet de i 2011 udgivne to samlebind med titlen THORGAL MAGNUM udgør en slags erstatning for dem indtil videre. Forhåbentlig bliver det muligt på et senere tidspunkt at genudgive disse to første samlebind, som tilsammen indeholder de første seks album i seriens originalrækkefølge, i samme format og udførelse som nærværende og kommende bind af THORGALKRØNIKEN.

Indhold

Forsider

Anmeldelser