ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kaosverdenen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Guden Tyrs afhuggede hånd Seriel rækkefølge Crow »
 
 

Thorgals verden Ulv 3.jpg

Thorgals verden - Ulv 3
Forfatter: Yann
Tegner: Roman Surzhenko
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Le Royaume du chaos
Originaludgave: 2013: Le Lombard

Danske udgaver:

Først annonceret med titlen Kongerige i kaos.

Forlagets beskrivelse

Om Thorgals verden: Ulv tredje del - Kaosverdenen

Thorgals og Aaricias datter Ulv har fået sin personlighed spaltet af den mystiske vismand og halvgud Azzalepstøn. Halvguden hævder, at den ellers milde og moralske Ulvs vilde og voldsomme side ville dræbe Thorgal, hvis han ikke havde gjort det. Den egentlige grund er en hel anden og formålet er selvisk. Guden Tyr er hans far og han vil have Ulv til at hente hans afhuggede hånd, som befinder sig i Fenrisulvens tempel i Kaosverdenen. Lykkedes det ham at få fat i den, bliver hans far igen krigsgud, og ikke mindst han bliver han selv ophøjet til ægte gud. Ulv ser ingen andre udveje end at hjælpe ham, hvis hun ikke for altid vil være en lille pige med spaltet personlighed.

Og hun må klare den farefulde jagt med kun få hjælpere: Hicham, søn af mester Driss Ibn Fadlan, Guden Vigrid, der via nøglernes vogter har skaffet hende adgang til Kaosriget – og den mekaniske ugle Aurenim.

Om Thorgals verden

Kaosverdenen er tredje bind i en ny serie, der ligesom Kriss af Valnor udgives under overtitlen Thorgals verden. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien Thorgal. I samlebindene Thorgalkrøniken findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi.

Forsider

Anmeldelser