ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Mod nye verdener

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Glemselens slør Seriel rækkefølge Den sidste rejse »
 
 

Thorgalkrøniken 08.jpg

Thorgalkrøniken 8
Forfatter: Jean Van Hamme
Tegner: Grzegorz Rosinski
Oversætter: Jens Peder Agger
Format: 168 sider (?) farver 225 x 296 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Thorgal og hans familie har besluttet sig for at forlade deres ø i Nordland og søge lykken langt mod syd. Men også dér findes øer, hvor lykken ikke hersker. Det gør i stedet en græsk fyrste, der har udråbt sig selv til enevældig præstekonge. Ved hvert jævndøgn ofres en ung mand til den mystiske skabning Araknea, som lever i undergrunden sammen med sine ottebenede venner, og i et hasarderet forsøg på at hjælpe den underkuede befolkning tilbyder Thorgal sig som det næste offer. Men det bliver hans datter, Ulv – som for første gang spiller en hovedrolle – der ender med at bryde forbandelsen.

Det næste sted, de når frem til, modtages de overmåde venligst af arvingen til kongeriget Zhar, prins Zarkaj, som ikke mindst gør Thorgals kone, Aaricia, sin opvartning. Men da hun viser sig at være smittet med en dødbringende sot, ændrer fyrsten sin indstilling – og hele familien Ægirssøn må dele skæbne med en stor del af befolkningen.

I dette binds tredje episode tages Thorgal og hans familie til fange af efterkommere fra Atlantis, som har tænkt sig at udnytte ham ved på barbarisk vis at kolonisere Nordland. Men samtidig erfarer han for første gang hele historien om sin oprindelse og sit folk.

Indhold

Forsider