ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Gennem tid og rum

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Sagaen om landet Qa Seriel rækkefølge Shaigan den Nådesløse »
 
 

Thorgalkrøniken 05.jpg

Thorgalkrøniken 5
Forfatter: Jean Van Hamme
Tegner: Grzegorz Rosinski
Oversætter: Jens Peder Agger
Format: 168 sider (?) farver 225 × 296 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

I Thorgalkrønikens femte bind får Thorgal udvidet sit univers og får kendskab til verdener, der ligger hinsides tid og rum. Hans hustru, Aaricia, venter parrets andet barn og vil gerne føde det i sin barndoms bygd i Nordland, omgivet af sine frænder. Men det er midt om vinteren, og under Thorgals søgen efter et skib, der kan sejle dem nordpå, ender han i en forladt hytte, hvor han kommer i kontakt med både en flygtet slave, en smuk, ung kvinde, en nådesløs despot – og fortiden!

Da det endelig lykkes dem at komme af sted, når de kun kun næsten frem, før Thorgal sættes helt ud af spillet af en magtbegærlig, ung brushane. Til gengæld opviser den højgravide Aaricia og hendes og Thorgals søn, Jolan, for alvor karakterstyrke.

Datteren Ulv bliver født under helt uforudsete omstændigheder, men snart udbryder der kaos omkring den kortvarigt lykkelige familie, da to gammelkendte uslinge dukker op – samt den forføreriske nøglernes vogter, der også kontrollerer overgangene mellem universets forskellige verdener.

Med spændende ekstramateriale om de enkelte albums tilblivelse og vikingernes univers.

Indhold

Forsider

Anmeldelser