ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Shaigan den Nådesløse

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Gennem tid og rum Seriel rækkefølge Glemselens slør »
 
 

Thorgalkrøniken 06.jpg

Thorgalkrøniken 6
Forfatter: Jean Van Hamme
Tegner: Grzegorz Rosinski
Oversætter: Jens Peder Agger
Format: 164 sider (?) farver 225 x 296 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Thorgal har forladt sin elskede Aaricia og sine børn, Jolan og Ulv, for at drage ud på en odyssé i et forsøg på at få guderne til at glemme ham – og bryde den tunge skæbne, der har hvilet over ham, siden han var barn.

Men han forekommer ikke særlig handlekraftig, og et sted i det østlige Europa ender han som slave for den magtbegærlige Orgoff. Thorgal er ikke begejstret for, at den udspekulerede Kriss af Valnor dukker op på egnen, men sammen lykkes det dem faktisk at få gjort kål på den grusomme despot.

Thorgal har bestemt ikke lyst til at følges videre med Kriss, og han beslutter sig for at afbryde sin odyssé og drage hjem. Men på vejen møder han en mørk nat den guddommelige Alayin, der tilbyder ham at slette hans navn fra gudernes hukommelse og dermed bryde den forbandelse, der hviler over ham og hans familie. Men til hvilken pris?

Thorgal ænser ikke, at Kriss af Valnor i virkeligheden har lagt en machiavellistisk plan for at hævne sig på vikingerne, opløse familien Ægirssøn, ydmyge Aaricia og udnytte Thorgal på enhver tænkelig måde.

Thorgalkrøniken 6 indeholder de tre originale album, der tilsammen udgør første halvdel af den berømte suite om Thorgals hukommelsestab, der omfatter i alt seks album. Thorgalkrøniken 6 indeholder de første tre:

Med spændende ekstramateriale om de enkelte albums tilblivelse og vikingernes univers.

Indhold

Forsider