ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Alliancer

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« En dronning værdig Kronologisk rækkefølge
 

Thorgals verden Kriss 4.jpg

Thorgals verden - Kriss af Valnor 4
Forfatter: Yves Sente
Tegner: Giulio de Vita
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Alliances
Originaludgave: 2013: Le Lombard

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Ved skæbnens gunst er Kriss af Valnor blevet dronning af Nordøsterland, men hendes ambitioner rækker langt videre: hun vil regere over alle Nordens vikinger. Det Store Althings oldgamle love kræver imidlertid, at en kvindelig tronprætendent opfylder fire krav: hun skal bevise sin ædle byrd, sit mod i kamp og sin retfærdighedssans – samt have født barn som bevis på sin modenhed.

Men også de nordlige vikingers mystiske helbrederkonge Taljar Sologhonn og hans "guvernører", der skjuler deres ansigter bag en maske, er ude efter Midgårds mest magtfulde embede. Og samtidig forbereder kejser Magnus, som hersker over landene mod syd, at tvinge vikingerne til at opgive deres guder og underkaste sig hans enlige gud, Yavhus.

Kriss af Valnor har i høj grad brug for alliancer. Men hvem i alverden skulle ønske at forbinde sig med den hidsige, rebelske og hævngerrige kvinde?

Handlingen i Thorgals Verden: Kriss af Valnor er uløseligt knyttet til selve hovedserien Thorgal. De to seriers handling forventes at løbe endegyldigt sammen i Thorgal album 36. Inden da udkommer flere bind af Kriss af Valnor.

Forsider