ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Frøken Rappesen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Rappesen.jpg

Frk. Rappesen (Miss Emily Quackfaster) er Joakim von Ands pligtopfyldende og loyale sekretær, der har sin faste plads i Joakim von Ands forkontor. Hendes liv uden for von And-bygningen ved vi ikke meget om. I von And-bygningen er hendes faste kollega Spareby, også kaldet Rentesen. I italienske historier er tjeneren Albert ofte hendes kollega.

Hun optræder første gang unavngiven i historien På jagt efter lykkemønten (The Midas Touch) af Carl Barks. I historien Muskat-nøddeturen (A Spicy Tale) optræder hun første gang med efternavn, og denne historie er også hendes debut i Danmark den 2. juli 1963 i AA&Co. nr. 27, 1963. I Don Rosas originaludgave af historien Verdens rigeste and (The Empire-Builder from Calisota) har frk. Rappesen fornavnet Emily, men det er ikke kommet med i de danske udgaver.

I historien Fru Rappesen von And (AA&Co. nr. 3, 2011) er frk. Rappesen nødt til at lade som om hun er Joakims kone. Frk. Rappesen er kommet meget tæt på Joakim von And, både med denne historie, men også generelt.

Eksterne links