ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Santes plan

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Splint & Co. 2004-2008 Kronologisk rækkefølge
 

Santes plan.jpg

Splint & Co.  
Forfatter: Marc Legendre
Tegner: Charel Cambré
Oversætter: Michael Gabelgaard Nielsen
Originaltitel: Happy family, Het plan van Wiebeling og De wolfman
Originaludgave: 2017,2018: Dupuis
Format: 144sider (?) farver 22 × 30 cm

Danske udgaver:

    • 978 87 7021 163 5

Samling med tre album af Splint & Co. oprindelig skabt af et belgisk team for det nederlandske marked. Aldrig udgivet på fransk.

Forlagets beskrivelse

Happy family: Splint & Kvik skal hjælpe deres gamle ven, grev Champignac, med at fragte en opfindelse til en kongres i det sydlige Frankrig.Men flere suspekte personer er ude efter grevens opfindelse og turen sydpå bliver temmelig livlig for både Splint og Kvik.

Santes plan: Laks og Kviks fæle fætter Sante spiller en stor rolle i denne historie. Vi møder også en gammel kending, der er på sin egen måde laver ravage i Splint & Kviks planer. Hvad har Sante har gang i? Det finder du af ved at læse historien om Santes plan!

Ulvemanden: Splint og Kvik er inviteret til en lille fransk landsby, som man forsøger at lokke flere turister til. Det skal ske ved at omdanne området til en oplevelsespark, men virker hovedmanden bag projektet lidt lusket? Er der ugler i mosen? Eller rettere … ulve?

Indhold

Forsider m.m.