ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

En afslutning og en ny begyndelse

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
« Ouverture til finalen Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. nr. 19 Spirou chez les fous »
« Ouverture til finalen Håbets tid nr. 4


 

Håbets tid 4.jpg

Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.  
Forfatter: Émile Bravo
Tegner: Émile Bravo
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Une fin et un nouveau départ
Originaludgave: 2022: Dupuis
Format: 48 sider indbundet (?) farver ca. 24 × 32 cm

Danske udgaver:

  • 978 87 7085 935 6

Forlagets beskrivelse

Belgien, sensommeren 1944. Selv om de allieredes tropper er gået i land på Normandiets kyst og nærmer sig Belgien, vokser volden og desperationen fortsat. Kvik er aktivt medlem af modstandsbevægelsen – og til Splints bestyrtelse klar til at begå dødbringende sabotage.

Da englænderne befrier Bruxelles den 4. september, vendes der op og ned på mange ting. Hvem er nu fjender, og hvem er venner? Jubelen er stor, men det er hævntørsten også over for dem, der har været medløbere og kollaboratører.

Splint frygter for det jødiske kunstnerægtepar Felix og Felkas skæbne, ligesom han længes efter at høre nyt om sin elskede Kassandra – og tvunget af omstændighederne hober dramatiske erkendelser om liv og død, om krig og kærlighed sig op. Men også om at bevare håbet, selv når mennesker opfører sig allermest håbløst.

HÅBETS TID er et tegneserieværk på næsten 350 sider fordelt på fire bind, udgivet 2018-2022, og er dybest set en roman, der blander action, humor, følelser, historiske sandheder og filosofiske refleksioner.