ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

I hugormens kløer

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Zorglub på Cuba Splint & Co.-historie nr. 145 Piccolo for altid! »
« Månebase Z Splint & Co. (kronologisk) nr. 53 Piccoloen på Sniper Alley »
« Månebase Z Splint & Co. (2. danske serie) nr. 53 Piccoloen på Sniper Alley »


 

Splint 53.jpg

Splint & Co.  
Forfatter: Fabien Vehlmann
Tegner: Yoann Chivard
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Dans les griffes de la vipère
Originaludgave: 2013: Dupuis

Danske udgaver:


Originaludgave m.m.

Danske udgaver

  • 2013: I hugormens kløer i Splint & Co. nr. 53 (2. serie)

Forlagets resumé

Splints eget tegneserieblad er i store problemer, fordi vrede forældre anser tegneserierne for at være skadelige for deres børn. En aggressiv advokat sørger for, at forlaget idømmes en enorm bøde! Chefredaktør Kvik aner ikke sine levende råd, men Splint møder tilfældigt den berømte detektiv Gil Hjertensgod, der med fornøjelse har læst Splint & Co. i årevis – og som stiller ham et overraskende forslag.

Den enorme, amerikanske investeringsfond Viper Corporation tilbyder at redde bladet økonomisk, hvis blot Splint også underskriver en kontrakt. For at redde bladet accepterer han og gør sig klar til at rejse til Marmeladeøerne, hvor han skal møde Viper Corporations boss. Myg opdager, at Splint i virkeligheden har solgt sin krop og sjæl til en skrupelløs, amerikansk milliardær, der vil udnytte piccoloen efter forgodtbefindende, så længe han lyster. Men hun når ikke at fortælle ham det, før det er for sent!

Forsider

Trivia

   Kvik og Tintin.jpg       I albummet krydser Kvik loppetorv med Tintin og er ved at købe enhjørningen fra Enhjørningens hemmelighed.

Anmeldelser