ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Splints Død

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Splint & Co. slår gækken løs! Seriel rækkefølge
 
 

Splint 57.jpg

Splint & Co. 57
Forfatter: Sophie Guerrive og Benjamin Abitan
Tegner: Olivier Schwartz
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: La mort de Spirou
Originaludgave: 2022: Dupuis

Danske udgaver:

I Frankrig er det udgivet som 56, men på dansk er det udgivet som nr. 57 album – i den ordinære serie om Splint & Co..

Forlagets beskrivelse

Splint og Kvik får den ret dårlige idé at forsvinde fra Jordens overflade, netop som deres arbejdsplads står foran fejringen af tegneserieforlagets 100-års jubilæum. Nærmere bestemt ender de 200 meter nede i havet i undervandsbyen Korallion, som de tidligere har besøgt i det klassiske eventyr ”Havmysteriet” …

På den måde skabes en eventyrlig kobling mellem Splint & Co.’s glorværdige fortid og nutidens fortællemæssige koder. En berusende genfødsel i et krydsfelt mellem storslået, velkendt mytologi og refleksioner over det 21. århundredes moderniteter.

Som sædvanlig bliver det nok morsomt, men også farligt. Og faktisk endnu mere farligt end nogen sinde tidligere …

Efter en længere pause er Splint & Co. tilbage i next generation-version. Olivier Schwartz, Sophie Guerrive og Benjamin Abitan overtager nu den traditionsrige tegneserie, der har fornøjet tegneserielæsere siden 1938.

Schwartz er allerede kendt for en række ekstraordinære eventyr med Splint & Co. som »Operation Flagermus«, Guerrive er prisbelønnet kvindelig tegneserieforfatter og -tegner, og Abitan er hørespilsforfatter og teaterinstruktør. I fællesskab sender de vores helte ud på helt nye eventyr.