ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Splint i Berlin

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
« Rædslerne tager til Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. nr. 15 Splint i Sovjetunionen »
 


 

Splint i Berlin.jpg

Splint & Co.  
Forfatter: Flix
Tegner: Flix
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Spirou in Berlin
Originaludgave: 2018: Carlsen Verlag
Format: 72 sider (?) farver 24 × 32 cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Om Splint i Berlin

I sensommeren 1989 rejser Splint og Kvik til Østberlin for at finde ud af, hvad der er blevet af deres ven grev Champignac. Bag Jerntæppet hvirvles de ind i en speget affære med hemmelige våben, en underjordisk modstandsbevægelse og en sjælden svampeart som nogle af ingredienserne. Med det østtyske sikkerhedspoliti Stasi i hælene har de til sidst kun én chance for at redde skindet: De må forsøge at flygte tilbage til Vesten over verdens bedst bevogtede grænse.

Om Flix

Den tyske tegneserieskaber Flix, der selv bor i Berlin, giver med SPLINT I BERLIN sin personlige hyldest til de klassiske figurer Kvik, Splint, Spip, grev Champignac og en vis ulykkebringende fætter – samt den tyske hovedstad.

Flix' værker er flere gange blevet prisbelønnet, bl.a. med Max und Moritz-prisen og Rudolph-Dirks-Award, og er oversat til ni sprog. Flix er den første tyske tegner, der har fået lov til at tegne et album i den traditionsrige serie Splint & Co.

Forsider

Anmeldelser