ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Splint & Co. slår gækken løs!

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Spirillens vrede Seriel rækkefølge Splints Død »
 
 

Splint 56.jpg

Splint & Co. 56
Forfatter: Fabien Vehlmann
Tegner: Yoann Chivard
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Les Folles Aventures de Spirou
Originaludgave: 2017: Dupuis

Danske udgaver:

Dette album indeholder korte historier af Vehlmann og Yoann. I Frankrig er det udgivet som særalbum, men på dansk er det udgivet som nr. 56 – og annonceret som det sidste album – i den ordinære serie om Splint & Co.. Det viste sig dog ikke helt at holde (se Splints Død).

Indhold

Se de enkelte historier for detaljer.

Forlagets beskrivelse

Hvad nu hvis Splint blev tvunget til at arbejde for sit eget blad igen? Hvis redaktionen gav Kvik en motorsav i julegave? Eller hvis fejringen af Splint & Co.s 75-års jubilæum ender i en jagt på bøhtosser?

I en række hidtil uudgivne korte historier leger Yoann og Vehlmann med det klassiske univers, der blev skabt i 1938, og som har udviklet sig lige siden – og fortsat gør det.

Der er hyggelige gensyn med kendte medvirkende som grev Champignac og hans uregerlige nevø Aurelius – men vi møder også gamle kendinge i alternative roller, for eksempel Zorglub, Lunefulde Luna, Didriksen - og hvorfor i alverden har Myg klædt sig ud som Lucky Luke?

Til sidst går Splint til kamp mod sit underlegenhedskompleks over for amerikanske superhelte!

Anmeldelser